ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DEMİRDÖKÜM Kombinin Acizliği jalemust  [03 Haziran 2008, 09:00]
Eylül 2007 tarihinden bu yana, 6 yıllık kombimizdeki arıza bir türlü giderilemedi.600-700 YTL civarında para harcadık, fakat hâlâ kombimiz ısınmamakta, halen sıcak su alamamaktayız...Bizim şirketimizde 6 renkli matbaamız var. 6000 adet parçası var.Bir arıza olduğunda, servis gelir ve arızanın nerede olduğunu anında bulur ve çözer.

Biz, kombi servisi ile akraba olduk.Servis sürekli bizde...Servisin iyi niyetli olduğunu görüyoruz.Fakat arızayı bir türlü çözemediler.Yeni bir kombi fiyatının 1400 YTL civarında olduğunu düşünürsek, yarım kombi parası ödemişiz.Şimdi yeniden 200 YTL'lik bir parçanın değişmesi gerektiğini söylediler.Fakat, garantisi yok.

Sorun çözülmezse, o para da çöpe gidecek.Yeni bir kombi almaya karar verdik. Bir daha asla, ne kendime ne de çevremdekilere,Demirdöküm marka bir şey aldırmam!&

Arkadaşına Gönder

09.06.2008

Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, yapılacak işlem ve ücreti hakkında bilgi verilmiştir, Müşterimiz yeni bir cihaz alacağını belirterek cihaza müdahale ettirmemiştir,

Bilgilerinizi rica ederiz,
Saygılarımızla,
DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

03.06.2008

Müşterimiz Sayın Jale MUSTAFAOĞLU ile görüşülmüş olup, servis hizmeti verilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,