ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DEMİRDÖKÜM Vinto Kombim Çok Yakıt Yakıyor! oksijen06  [16 Ocak 2008, 09:00]
Ben yaz başında kombi almaya karar verdim. Bilinçli tüketici olmak adına bir çok firmayı gezdim bir çok markayı inceledim. Fakat teknik bilgilerimiz zayıf olduğundan bu bilgileri tam anlamıyla gereken sonuçları çıkaramadım anlaşılan. Neyse bu ufak çaplı araştırmamdan sonra en önemlisi de yerli sermayeye destek vermek bakımından sonra ürün kalitesi bakımından Fransa imalatı olan, fakat servis açısından (yani kolay ulaşılır ve servis ücretlerinin daha uygun olması bakımından) yerli olan Demirdöküm Vinto markayı ki o zaman Demirdöküm'ün en pahalı ürünü idi, bu ürünü tercih ettim.

Fakat kış başladı, biz bu kombiyi kullanmaya başladık, sorunlar kendiliğinden ortaya çıktı. Bir kere her şeyden önce bilgi aldığım firmalar kombin ne olursa olsun ama peteğin mutlaka Demirdöküm Plus olsun demişlerdi. Maddi açıdan dar zamanımda paraya kıydım peteği de Demirdöküm Plus aldım. Neticede kış başladı ilk önce petekler ısınmadı ki halen ısınmıyor. Sonra Vinto da en az derece 38, ben de bunda tutmaya çalışıyorum. Bu haldeyken bile günlük yaklaşık 15 m3 gaz tüketiyorum (evim 95 m2 net). Bu da aylık yaklaşık 300 YTL gelmekte.

Aynı binada diğer oturan arkadaşlarıma soruyorum ve bu çevrede diğer oturan arkadaşlarıma soruyorum benden daha fazla yakan yok, Hem de Adenle ya da hatta benim bir günde yaktığımı onlar 3 günde yakıyor. Hele zaten ithal olan markalara girmeyeceğim onlarla karşılaştırdığımda durum daha da kötü.

Lütfen sayın yetkililer rica ediyorum, 2 kere servis çağırmama rağmen gelen görevliler bana hiçbir şey sormadan filtreye bakıyorlar, kapağı kapatıp gidiyorlar. Yani sonuç yok. En azından Adenden alınan verimi bile alamayacaksam niye bu kadar fark ödedim? Bu konudaki mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

28.01.2008

Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, cihazla ilgili herhangi bir soruna rastlanmamıştır. Müşterimize konu hakkında bilgi verilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Müşteri İletişim Merkezi

16.01.2008

Müşterimiz Sayın Mustafa Konaş ile görüşülmüş olup isteği doğrultusunda 19.01.2008 tarihinde servis hizmeti verilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz

Saygılarımızla