ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

252087

DEMİRDÖKÜM Klimanın Kurulum Sözüne Sadık Kalmadı malatya44  [22 Ocak 2008, 09:00]
14.01.2008 tarihinde almış olduğum 18000 btu klimanın 14.01.2008 tarihinde takılacağı belirtildi. Bu onayı alarak klimayı aldım. Aksi takdirde almayacağımı yetkili kişiye ifade etmiştim. Klima aynı tarihte geldi fakat kurulmadan gidildi. Neticede bir bahane bulundu.

Akşam servisi aradığımda kapanmıştı. Sabah ilk işim servisi aramak oldu. Klimayı takmak için eve gelmemelerini söyledim. 0 224 714 82 ** telefondan bana 0 216 595 00 ** telefonu aramamı söylediler. Oradan da 0 312 285 29 ** telefonu aradım.

Yetkili ile görüşmem gerektiği söylendi. Yetkili bu beyle görüşmem esnasında şikayetimi yetkili kişiye iletmem neticesinde hiçbir şekilde yardımcı olmamasıyla birlikte telefonda gerekli azarlamayı şahsıma yaptı. ''Tamam çok uzattınız, sabah sabah sizinle mi uğraşacağım, tamam servisi eve yolluyorum ''diyerek telefonu suratıma kapattı.

Böyle büyük bir firmanın tüketicisine tavrı acaba bu şekilde mi oluyor? Yoksa bu şekilde davranılıyor da ben mi bilmiyorum? (şunu belirteyim klimayı almak o gün için çok önemliydi ve 1 günlük faizle para alarak klimayı aldım çünkü 3 aylık çocuğum benin için çok daha önemliydi.

15.01.2008 tarihinde bankadan kredi çektim. Benim için önemli olan klimanın 14.01.2008 tarihinde takılmasıydı. ^^

Arkadaşına Gönder

31.01.2008 malatya44 28.01.2008 tarihinde yetkili kişiyle görüşmem neticesinde memnuniyet sağlanmıştır.Bu göstermiş oldukları özveriden dolayı tüm demirdöküm ailesine teşekkürler eder çalışma hayatında başarılar dilerim

28.01.2008

Müşterimiz ile görüşülmüş olup, memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla,

DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

22.01.2008

Müşterimiz Sayın Arif Göğce ile görüşülmüş olup müsait olmadığını belirtmiştir.Akşam saat: 20:30 'da aranmak üzere mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz

Saygılarımızla