ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM'e Güvenmekle Hata Mı Yaptık? sedagoksu  [25 Ocak 2008, 09:00]
Öncelikle Demirdöküm Aden kullanıcısıyım. 3 yıldır bu kombiyi kullanıyoruz ama hiç bir randıman alamadık, önceleri ateşleme sorunu oluyordu yanmıyordu sürekli servis çağırmak ve servis gelip halledene kadar soğukta oturmak zorunda kalıyorduk.

Servis geliyor içini açıyor biraz uğraşıyor çalışıyor, alın götürün Garantisi var sağlamıyla değiştirin denildiğinde ise sorun yok yanıyor deniliyor. Üst katımızdaki evde aynı kombiyi kullanıyor ancak onlar hiç bir sorun yaşamadı, onlara hiç servis gelmedi, bize 3 yıldır abartısız 50 kere servis gelmiştir.

Tüm talimatlara uyuyoruz ancak hala sürekli sönüyor ve radyatörler 5 dakika ılıksa (sıcak bile diyemiyorum, çünkü ısıtmıyor) 10 dakika soğuk duruyor. Sivas'ta oturuyoruz aylık 200 YTL'den fazla fatura ödüyoruz, 45 derece gece gündüz yanıyor ancak şuan bile ev 15-17 dereceden fazlasına çıkartamıyoruz.

Önemli olan müşteri memnuniyeti değil mi, lütfen ama lütfen yetkililerden çözüm olabilecek bir cevap bekliyoruz, ayrıca kombinin geldiğinde bir kullanma kılavuzu bile yoktu, şu an Garantisi bitmiş durumda. Servis çağırdığımızda da yine para bizden çıkacak zaten 200 YTL fatura verip ısınamayarak mağdur olan biziz, lütfen bari bu şikayetimiz karşısında bizi maddi manevi mağdur bırakmayın. *~*

Arkadaşına Gönder

DemirDöküm
25.01.2008

Müşterimiz Sayın Seda Göksu’ya servis hizmeti verilmiş olup, müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla
Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetlerler Yöneticiliği