ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM Yetkili Servisi Kaplumbağa İle Yarışıyor kaya3000  [02 Şubat 2008, 09:00]
Evdeki Demirdöküm kombisi dışarı su sızdırmaya başlayarak arıza yapınca Bursa Beşevler'deki yetkili servisini aradık. Hava çok soğuk olduğu için arızalı olduğu halde kombiyi çalıştırmak zorunda kalıyoruz. Çünkü başka bir ısıtma sistemi yok.

Demirdöküm yetkili servisi bir gün sonraya randevu verdikten sonra, ertesi gün gelip su kazanının değişmesi gerektiğini belirtti. Bu nedenle kombinin etrafındaki dolabın söktürüldükten sonra tekrar haber verilmesini söyledi. Dolabı erken saatte söktürdükten sonra hemen haber vermemize rağmen yine bir ertesi gün öğleden sonrasına randevu verdiler.

Bu arada hava çok soğuk olduğu için her saat başı su doldurarak kombiyi çalıştırmaya devam ediyoruz. Fakat son verdikleri randevuya da gelemeyeceklerini, çünkü yanlış parça geldiğini belirttiler. Yine bir gün sonraya ötelediler. Kombi bu haliyle dışarıya sürekli su akıtıyor ve evimizi ısıtmayı başaramıyoruz. Bunun nasıl bir tehlike oluşturabileceğini de bilemiyorum. Servisin keyfini bekliyoruz. ^^

Arkadaşına Gönder

04.02.2008

Müşterimiz Sayın Ayşe Kaya ile görüşülmüş olup memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz,

Saygılarımızla,

DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

02.02.2008

Müşterimiz Sayın Ayşe Kaya ile görüşülmüş olup, servis hizmeti verilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz,

Saygılarımızla,