ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM Kombi İle Kış Çok Çetin Geçiyor cavitsoy  [01 Nisan 2008, 09:00]
Ben bu yıl kombi aldım. Adına olan güvenimden dolayı,Demirdöküm Calisto'yu seçtim. Kombimiz daha ilk kışında 4 kez teknik servisi çağırmamıza sebep oldu. Sık sık arızalanıyor. Şofben suyunu çok geç ısıtıyor. Ekonomik değil.
Eski komşumun kombisi 10 yıllık. Hâlâ çalışıyor. Bizim kombi daha ilk kışında bitti.

Demirdöküm yetkilileri yanlış anlamasın. Acil teknik servis falan istemiyorum. Ben genel olarak sorunlardan bahsediyorum. Hedefim birkaç teknik servisten sonra iade etmeyi, en azından yenisiyle değiştirmeyi istiyorum. İmkanım olursa çöpe atıp, başka bir marka almayı düşünüyorum.

Yani ben Calisto almakla büyük hata yaptım. Bence Demirdöküm Calisto'ları piyasadan geri çekmeli. Çünkü bu gidişle bundan sonraki kışlar, hem biz hem de Demirdöküm servisleri için çok çetin geçecek. Çok başları ağrıyacak.&

Arkadaşına Gönder

DemirDöküm
01.04.2008

Müşterimiz Sayın Cavit Soy ile görüşülmüş olup, şu anda cihazlarında herhangi bir sorun olmadığı öğrenilmiştir. Zaman zaman karşılaşılan sorunun ise voltaj düşüklüğünden kaynaklandığı bilgisi verilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği