307128 |
| ARMONİ MOBİLYA'dan Ne Alsak sorun Çıkardı!
hulyabayrak
[04 Haziran 2008, 09:00]
Kasım 2007'de Armoni Mobilya'dan bir koltuk ve yatak odası takımı aldık. Ocak 2008'de eve teslimi yapılan ürünlerde, tespit ettiğimiz çeşitli sorunlar yüzünden, montajı yapan ustayı birkaç defa daha eve çağırdık. Her defasında, gelişleri en az iki haftayı buldu. Örneğin kenarında çatlak olan bir konsolu gelip almaları 1 ay, yenisini getirmeleri de 1,5 ay sürdü.
Ustaya bir defasında, yatağın montajında sorun olabileceğini, ses çıkardığını söyleyerek, kontrol etmesini istedik. Baktı ve yapacağı bir şey olmadığını söyledi. Yatak oturduğunuz anda, 20 yıllık bir karyoladan bekleyeceğiniz kadar ses çıkarıyor. Gece sağa sola dönerken, bizi uyandıracak kadar ses yapıyor. Yatak başlığında kullanılan suni deri, yatağa sürtündükçe garç gurç sesler çıkarıyor. Kısaca yatağa girmek bir işkenceye dönüştü.
Firmanın bir satış sonrası destek elemanı ya da müşteri ilişkiler bölümü yok. Arayıp, telefonda çıkan kişiye derdinizi anlatıyorsunuz. Biz de öyle yaptık. Montajında sorun olmadığı söylenen yatağın, yan tahtaları, çarşaf değiştirme esnasında yerinden çıkınca, firmayı aradık. Yataktaki sorunları anlattık. Tamam, dediler.Usta birkaç güne kadar gelecek. Tabii defalarca aramamıza ve sorunun aciliyetini açıklamamıza rağmen, bir aydan fazladır ne gelen var ne giden.
Daha önceki sorunlarda da, defalarca aramamız gerekmişti.Gelen usta, iki kişi çalıştıklarını ve işlere yetişemediklerini söylemişti. Yetişemeyecek kadar iş yapan firma, nedense yeni bir eleman almayı düşünmek yerine, müşteriyi gece 10'a kadar çalışmak zorunda kalan elemanla karşı karşıya getiriyor.Anlayışlı davranın canım, iki usta bütün Ankara'ya yetişmeye çalışıyor!& |