ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arzum Ev Aletleri

ARZUM Fidato Elektrikli Süpürge İle Bir Odayı Bile Süpüremiyorum blackman63  [04 Eylül 2008, 09:00]
Arzum'un Fidato modelli elektrik süpürgesinden hiç memnun değilim. Süpürgeyi yaklaşık 2-2, 5 ay önce aldım, ancak toplasanız 15 gün kullanmadım. Çünkü süpürge bir odayı süpürmeden duruyor, saatlerce de çalışmıyor.

Yetkili servise 4 defa götürdüm. İlk 3 götürüşümde "bu ürün böyle, filtre çabuk toz tutuyor ve duruyor bir arızası yok" diyip beni başlarından savdılar. Daha sonra Arzum danışma merkezini aradım.

Tekrar servise götürüp danışma merkeziyle görüştüğümü söyledim. Bunu duyunca bir fiş kesip şikayetimi aldılar. Yaklaşık 2 saat sonra üründe bir arıza görünmüyor diyip ürünü teslim ettiler.

Süpürgedeki arıza halen devam ediyor. Evime aldığım ürünlerimin tamamına yakını Arzum markalı ve ben bu markaya güven duyuyordum ancak bütün bu olanlar bundan sonraki alışverişlerimde daha dikkatli olmam gerektiğini bana hatırlattı.

Arzum Fidato modelli elektrikli süpürgeyi iade etmek istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Arzum Ev Aletleri
04.09.2008

Müşterimiz ürünü 4 kez servise götürdüğünü beyan ettiği için, servis fişleri ve garanti belgesi ile cihaz merkezimize istenmiş olup, merkezde gerekli incelemelerimiz yapılacaktır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla...