ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ak Emeklilik

AK EMEKLİLİK Danışmanları Söz Oyunlarıyla Müşteriyi Yanıltıyor nemesis75  [27 Haziran 2008, 09:00]
1.5 yıl önce,Ak Emeklilik'den bireysel emeklilik poliçesi satın aldım. Poliçe süresince ayrılma zamanlarında kesilen stopaj değerlerinden tutunda, giriş aidatının söylenen ve söylemeyen kısımlarına kadar her şey yanlış anlatılıyor. Poliçe imzalamaya sıra gelince de, şuraya bir imzanız yeter efendim, zaten hepsi standart prosedürümüz deyip, olayı hemen bitiyorlar.

Poliçeyi satmak için ne sorarsanız, "Hay hay efendim" "olmaz mı efendim" diyen danışmanlar ya ne sattıklarının farkında değiller ya da bu işin içinde kasıtlı yapılan ve vatandaşı yanıltmaya kadar giden yanlış bilgilendirmeler var.

Elbette ki, bu işte bizim de büyük hatamız var. Verdikleri sözleşme maddelerini tek tek okumadan imzalamak çok yanlış. Ama bir de şöyle bir durum var, karşınızdaki insan sokaktan evinize gelen herhangi bir pazarlamacı değil. Koskoca uluslararası bir firma adı altında bu işi yapan, ya banka ya da acente bireysel emeklilik danışmanı...

Eğer o şahıs beni yanlış bilgilendiriyorsa, ben bunun altında kesinlikle bir art niyet olduğunu düşünürüm. Ya da o firma benim bildiğim, düşündüğüm kadar profesyonel çalışmayan, tek amacı ne kadar para kazanırsam kardır mantalitesiyle çalışan bir firma demektir.

Bu durumda resmi olarak bir hak talep edemesem de, elimizin altındaki bu global haberleşme imkanını sağlayan internet gibi araçlar sayesinde ulaşabildiğim kadar insana ulaşıp, yapılan bu haksız kazanç oyunlarını anlatmak, benim en büyük vazifelerimden biri olacaktır.&

Arkadaşına Gönder