ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA'dan Bitmeyen Kesin İnceleme gökhanö  [17 Haziran 2008, 09:00]
18.05.2008'de adıma kayıtlı aracım ile tek taraflı kaza yaptım. Aracımın pert oldu. İşin garip tarafı beni daha sonra 06.06.2008'de Enka adlı bir firmadan aradılar. Benden çeşitli belgeler istediler. Belgeleri hazırladıktan sonra ödemenin yapılacağını belirttiler.

Ben de evrakları hızlı bir şekilde hazırlayıp, 11.06.2008 tarihinde Enka şirketine ulaştırdım. Daha sonra sigorta şirketine telefon açtım. Bana telefonda söylenen “Enka'nın bize onay yazısını göndermesini bekliyoruz” oldu.

Fakat aynı gün Enka ile görüşmemde onay yazısının gönderildiğini öğrendim. Tekrar müşteri hizmetleriyle görüşerek durum anlattım. “Dosyanız kesin incelemede, inceleme sonucu ödemesini hesabınıza çıkartacağız” denildi.

Böyle saçmalık mı olur? Dosyam daha önce güpegündüz yaptığım kazayı şaibeli bulup beni arayan ve kendini Aksigorta müfettişi olarak tanıtan, olayı baştan aşağı tekrar anlattıran sigorta şirketi neden hala kesin inceleme diyor anlamış değilim.

Ayrıca Enka adlı firma, internet sitesinden takip ettiğim kadarıyla benim arabamı satmış. Hala beni kesin inceleme yapıyoruz diyerek oyalıyorlar. 1 aydır arabam yok. Yeni bir araç için anlaştım. Ama ödeme yapmadığınız için arabamı alamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. (dosya no:8977421)^^

Arkadaşına Gönder

Aksigorta
17.06.2008

Sayın Yetkili,

Dosya: 8977421

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu hasar ödeme işlemi tamamlanmış ve sigortalımıza sözlü olarak bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA