ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA Akbank'tan Habersiz Hesap Açıp Para Çekiyor! a726  [06 Ekim 2007, 09:00]
Akbank'ta bulunan hesabımdan her yıl olduğu gibi bu yılda dask ve konut plus sigortasını nakit ödeyerek yaptırdım. Aradan 5 gün sonra Akbank'taki hesabıma artı parası olan 2 ek hesap açılmış ve bu hesapların birinden o gün ödediğim kadar tekrar para çekilmiş olduğunu gördüm.

Hemen Akbank'a gidip durumu anlattım, onlar da bir yanlışlık olduğunu Aksigorta'nın bu sıralar böyle yanlışlıklar yaptığını ve bir dilekçe ile artı hesaptan çekilen paranın iade edileceğini söylediler. Ben de dilekçe doldurup bankadan ayrıldım.

Aradan 3 ay geçti, çekilen paraya 2 faiz işledi ama hala iade edilmedi. Aksigorta yaptırıyorsanız sakın Akbank'ta hesabınız olmasın yoksa benim gibi mağdur olursunuz ve muhatap bulamazsınız. Bu hafta tüketici heyetine Aksigorta ve Akbank hakkında şikayette bulunacağım.%

Arkadaşına Gönder

09.10.2007

Sayın Yetkili,

Cari Poliçe No:18622273

Müşterimize 09.10.2007 tarihinde prim iadesi yapılmış ve sözlü olarak bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

08.10.2007

Sayın Yetkili,

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA