ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AKSİGORTA Prim Borcunu Sonradan Yansıtmış rturunc  [19 Nisan 2008, 09:00]
14 Nisan 2007 tarihinde Sigortam.net aracılığı ile eski aracım olan Audi A3 için Aksigorta'dan kasko satın aldım. Her şey güzel giderken bu aracımı Ağustos 2007'de sattım.

Kaskomu Kasım ayına kadar dondurdum. Yeni almış olduğum gene aynı marka aracımı kasko için aradığımda zeyil ettiler. O ana kadar ödemiş olduğum primlerin yeni aracım için hesaplandığını ve ödenmemiş primin olmadığını söylediler.

Evime gönderdikleri belge ve sözlü bildirimlerine inanarak Aksigorta ile devam ettim. Aradan 4 ay geçtikten sonra kredi kartı ekstrelerimde üst üste birer gün arayla çekilmiş ödemeler gördüm. Aksigorta'yı aradım.

Haftalar sonra prim borcumun olduğunu, sistemlerinin değişmesinden dolayı primin geç yansıtıldığını, özür dileklerini iletip çektikleri paranın haricinde bir o kadar daha prim borcum olduğunu söyleyip kapattılar.

Sigortam.net hatanın Aksigorta'dan olduğunu söyleyip onların üzerine attı. Kaldım ortada anlayacağınız. Şimdi reklamlardaki o sorumlu şirketi arıyorum, muhatap bulamıyorum.

Yazık! Bu ülkede Sabancı Grubu'na güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Olay nerede bitecek bilgim yok. Yeni kasko alamıyorum. 80000 YTL'lık aracımı kaskosuz kullanmak zorunda bırakılıyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

23.04.2008 rturunc Hatalarini kabul ettiler ve sistemlerindeki hatanin olustugunu belirttiler sonuc olarak odemem gereken primi tekrarladilar ve bende kabul ettim artik ugrasacak ne vaktim nede sabrim var.Guven kirikligi elbetteki olustu ama en azindan aylar sonra bir muhatabin aramasi bir nebze iyi oldu.

21.04.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe: 1251 K 5121260

İlgili Bölge Müdürlüğümüz şikayeti değerlendirmiş olup değerlendirme sonucunu sitenize yazılı
olarak iletiyoruz.

"Sigortalımız aranmış,poliçesindeki ödenmesi gereken ve ödenmiş tutarlarının detaylı bilgisi verilmiştir.Sigortalı görüşmelerimiz üzerine aklında herhangi bir soru işaretinin kalmadığını bildirmiştir. "

Değerlendirme sonucu sigortalımıza da sözlü olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

19.04.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe: 1251 K 5121260

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA