288141 |

| AKSİGORTA Yedek Araç Sağlamadı!
aygunulas
[24 Nisan 2008, 09:00]
Pazar günü yaptığım kaza sonrasında, aracımın sol kapısı kapanmadığı şekilde aracımı servise götürdüm. Daha sonra sigortamdan (Aksigorta) benim mağduriyetime yardımcı olabilmesi için araç talebinde bulundum. Fakat aldığım cevap çok ilginçti; beyefendi, araç tahsisi, sadece yürüyemez veya kullanımı tehlikeli olan araçların, servise çekici ile gelmesi sonucunda sağlanmaktadır, bununla ilgili madde sigorta poliçenizde vardır.
Şikâyetim ise şu; eğer sigorta şirketim benim aracımın tamiratı uzun sürdüğü için, beni mağdur etmemek amacıyla araç tahsis ediyorsa aracı benim servise götürüp götürmemem arasında değişen şey nedir? Bu ne kadar çirkin bir uygulama? Bu müşteri haklılığından çok müşteri kandırmaya benziyor.
Genel müdürlükte konuştuğum yetkili ise konu ile ilgili olarak, ezberlemiş olduğu "poliçenizdeki madde sebebiyle yardımcı olamadıklarını" söyleyebiliyor sadece. Nerede müşteri memnuniyeti? Bu konuda birçok talep geldiğini de belirtiyorlar. Ben artık Aksigorta'yı kimseye tavsiye etmiyorum, aynı şekilde mağdur olan arkadaşım başka bir sigorta şirketi ile hiç böyle bir sorunla karşılaşmadı.% |