ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA Kasko Poliçemi İptal Ettiğim Halde Hesabımdan Para Aldı! kamyoncuyum  [12 Haziran 2008, 09:00]
Kasko sigortamı yenilemek istemeyip Aksigorta'ya iptal ettirmek için Akbank Niksar şubesine müracaat ettim. Onlar da bana poliçemi iptal ettiklerini söyledikleri halde poliçeye bağlı 0515–004***5 numaralı hesabımdan poliçenin ilk taksiti olan 811,29 YTL çekmişler. Vaktinde ödemedim diye 80 YTL de faiz işletmişler. Bu yanlışlığın derhal düzeltilmesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

12.06.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe Numarası: 2518 K 20297141

Konu ilgili Bölge Müdürlüğümüzce değerlendirilmiş olup sonucunu sitenize yazılı olarak iletiyoruz.

"Akbank Niksar şubesinden kredili olarak düzenlenen poliçe 14.04.2008 tarihinde bitmiş ve otomatik olarak yenilenmiştir.
Sigortalımız 13.05.2008 de poliçesini Ergo İsviçre sigortadan yaptırmıştır.
Kredili olarak yenilenen poliçenin, iptal isteğine kadar olan dönem içerisinde oluşabilecek tüm hasarları teminat altına alındığından, başlangıçtan iptal yapılamamıştır.

11.06.2008 tarihinde sigortalımız Bölge Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurmuş ve 13.05.2008 tarihi itibarıyla poliçe isteğe bağlı olarak iptal edilmiştir.

Tahsil edilen prim 811,29 ytl , müşterimize iade edilmesi gereken prim ise 554,94 ytl dir.

Akbank Niksar şubesi , müşterimize iade edilmesi gerekeni 554,94 ytl bedel için bilgilendirilmiştir."

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

12.06.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe Numarası: 2518 K 20297141

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA