ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AKSİGORTA Bir Ayda İki Taksit Çekti starnet  [24 Haziran 2008, 09:00]
Aracımın kasko, trafik ve evimin konut sigortasını Aksigorta'dan yaptırdım. Çünkü reklamlarda bile müşterileri ne kadar önemsediklerinden bahsediyor. Ancak şikayet için aradığım halde beni geri arayıp, bilgi verme zahmetinde bile bulunmuyor.

Bu ayki kredi kartımın ekstresinde 2 aylık taksit çekilmişti. Hatta bu sebepten kartım limit aşımına uğradı. Durumu tabii ki önce acentem ile paylaştım. Fakat kendilerinin bana yardımcı olamayacaklarını belirterek, merkeze şikayet etmem gerektiğini belirttiler.

Ne yazık ki şikayetim üzerinden günler geçmesine rağmen ne geri arayan bir yetkili oldu ne de yapılan bu hata düzeltildi.^

Arkadaşına Gönder

24.06.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe Numarası: 7236 K 19685919

İlgili Bölge Müdürlüğümüzün şikayete dair değerlendirme sonucunu sitenize yazılı olarak iletiyoruz.

Bölge yetkililerimiz sigortalı ile görüşerek aşağıdaki açıklamayı iletmiştir.

" Sigortalı son 2 taksidinin aynı ekstreye geldiğini iletmiştir. Poliçe ödemeleri kontrol edildiğinde bu yönde bir durum görülmemiştir. Bu duruma çözüm olarak sigortalının kredi kartı ekstresini ve bundan sonraki çekimlerinin hangi kartından yapılacağıyla ilgili bir yazı istenmiştir. Ekstresinde birden fazla çekim görüldüğünde ödemede zorluk yaşamaması adına mükerrer ödemeyi iade edeceğiz. Sigortalı dan bu yönde faks istenmiştir."

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

24.06.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe Numarası: 7236 K 19685919

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA