ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA Önce Okusun Sonra Cevaplasın cengizbatu  [03 Temmuz 2008, 09:00]
34 NIL 47 plakalı otoma arkadan çarpma neticesi hasar veren sizin tarafınızdan sigortalı otonun aracıma çarpması neticesi hasar oluştu. 8730781 dosya numaralı kaza ile ilgili olarak 444 27 27 no lu telefonunuza ve genel müdürlüğünüze hitaben yazdığım dilekçeye lütfen doğru cevap verin.

Dilekçemi okumadan, anlamadan saçma cevaplar vermeyin. Size her aramamda anlattım ama anlayamıyorsunuz.
Aracımın sizin tarafından yaptırılması gereken hasar vermiş olduğunuz arka kısmın hasarı 8 milyar gibi bir rakamdır. Sizin teklifiniz gibi 2 milyar değildir. Lütfen bu hatayı düzeltin ve yazımı iyi okuyup anlayın.

Ön tarafın hasarından bahsetmiyorum sadece, arka tarafın, yani sizin yaptırmanız gereken hasardan bahsediyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Aksigorta
03.07.2008

Sayın Yetkili,

Şikayet ilgili Bölge Müdürlüğümüz tarafından tekrar değerlendirilmiştir, sonucu tarafınıza iletiyoruz.

"Eksper aracın arka kısmındaki hasarı dikkate almıştır ve KDV siz 2550 YTL hasar tespiti yapılmıştır. Bu hasar 02/06/2008 tarihinde ödenmiştir.”

Bu konuda bilgilendirmek için sigortalımıza ilettiği irtibat telefonlarından ulaşılamamıştır.

Saygılarımızla

AKSİGORTA