ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım Ayakkabı 2 Haftadaki Kısa Sürede Deforme Oldu! KAZE  [10 Temmuz 2008, 09:00]
Bakırköy Capacity Ayakkabı Dünyası'ndan sevgililer gününde 1 adet Nike ayakkabı aldım. Kız arkadaşım ayakkabıyı 15 gün kullandıktan sonra ayakkabının cırt cırt kısımlarında bariz derecede deri tahribatı var.

Mağazadaki personellere götürdüğümde gayet nazik olarak ürünü testte gönderdiler ve üründe problem yok cevaplı kağıtla geri ayakkabıyı geri aldım. O gündür bana verdikleri inceleme kağıdı ve ayakkabı arabamım bagajında bekliyor. Bu konu hakkında yardım ve mağduriyetimim giderilmesini rica ederim. %

Arkadaşına Gönder

Ayakkabı Dünyası
10.07.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım Ayakkabı 2 Haftadaki Kısa Sürede Deforme Oldu!" Başlıklı şikayet ilişkin olarak, Nike markalı ürünler tarafımızdan incelenmek üzere Nike Türkiye'ye gönderilmektedir. Nike ürün inceleme birimi yetkililerinin tarafımıza bildirmiş olduğu sonuçlar doğrultusunda mağazalarımızda ürün değişim işlemi gerçekleşmektedir. Bu doğrultuda ürün hakkında değişim ya da iade işlemi yapamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Kezban Aksancak