340799 |

| AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım Üründe Sorun Yaşıyorum
yelizarda
[09 Ağustos 2008, 09:00]
30 Ağustos 2007 tarihinde ayakkabı dünyası firmasının Çorlu Orion mağazasından bir çift Converse beyaz deri ayakkabı satın aldım. Birkaç hafta sonra ayakkabının burun kısmının hemen üzerinde yani üst kısmında deride buruşmalar küçük küçük çatlamalar oldu.
Önemsemedim. Daha sonra ayakkabının deri kısmının tabana yapıştırılmış olduğu yan taraflarında çepeçevre sarı/turuncu arası yapışkan izleri ortaya çıktı. Ayakkabılarım -koca bir kış hiç giymediğim halde- çok çirkin bir görüntü almıştı.
2 Haziran 2008'de ayakkabı dünyası Çorlu Orion mağazasına şikayetimi bildirdim ve ayakkabıları teslim ettim. 28 Haziran 2008'de olumsuz yanıt aldım. İtiraz ettim yine yollandı.9 Temmuz'da yine aynı cevapla geri geldi ayakkabılarım.
Yanlışlık olabilir diyerek Ayakkabı Dünyası'nda görevli bayanla beraber tekrar gönderdik.3 Ağustos'ta ayakkabılar tekrar geri geldi. Verilen cevap ise, ayakkabının kullanıma engel ayak sağlığını engelleyecek bir sorunu olmadığı, benim kötü kullanmamdan kaynaklanan problemler olduğu yönündeydi.
Ayakkabının altında bir aşınma bile yok. Çok kullanılan ayakkabının en azından altı aşınır. Kaldı ki ben ayakkabıları geri götürdüğümde aldığım tarihten sadece 9 ay geçmişti. Demek ki Converse ayakkabılar 9 ay içerisinde aralıklı olarak kullanıldığında deforme oluyor.
Demek ki Converse firması ayakkabılarının dış görünüşünün bozulmasını, insanların ayaklarında bozuk görünüşlü ayakkabılarla dolaşmasını normal karşılıyor.
Demek ki Converse markasının kalitesi bu kadarmış. Bana verilen cevaplardan ve burada okuduğum diğer şikâyetlerden ben bu sonuçları çıkartabiliyorum ancak. Hakkımı arayacağım. |