231626 |
| ASYA TELEKOMÜNİKASYON'da Bahanenin Adı Sıvı Teması
İsy1344
[19 Kasım 2007, 09:00]
07.08.2007 tarihinde Sony Erıcsson k790i marka bir cep telefonu aldım. telefon bir süre sonra bozuldu. (hoparlöründen ses çıkmıyor ve telefon takılmaya başlamıştı) 17.10.2007 tarihinde telefonumu aldığım bayiye götürdüm. Servisine, Asya Telekomünikasyon'a gönderdiler. 31.10.2007 tarihinde telefonumun servisten geldiğini haber verdiler. telefonu alır almaz kontrol ettim. Hoparlörden yine ses gelmiyordu. Bayi telefonu alıp aynı gün içinde bir daha geri gönderdi (31.10.2007).
Bu süre zarfları içerisinde Asya Telekomünikasyon'u ve bayiyi aradım. telefonun gelip gelmediğine dair bilgi istedim. 13.11.2007 tarihinde telefon bayiye iade olarak gönderilmiş. Sebep ise sıvı teması imiş. Oysa ki telefonum bir darbeye bile maruz kalmadı. Alındığı gün ki gibiydi. Bayiden almaya gittiğimde(15.11.2007) arka kapağı çizilmişti.
Bayiden aldığım gibi Asya Telekomünikasyon'un Bayrampaşa servisine gittim ve durumu izah ettim. İlk gittiğinde böyle bir şey söylenilmedi, böyle bir problemi yoktu, olsaydı ilk servise gönderildiğinde görülürdü dedim. Bana şöyle saçma bir cevap verildi "telefonunuza tam bakılmamıştır, görülmemiştir belki". Yani görüntü icabı yaptık diye bir kağıt gönderip kurtuluyorlar.0 Sıvı teması ise bunun bir bahanesi.
Zorla ikna edip bir daha bakmalarını istedim. Benden para talep edeceklerini söylediler. telefonum 17.10.2007 tarihinden beri serviste. Doğru düzgün kullanamadım bile. Bir aydır hala serviste.^^ |