ŞikayetVar

Sonraki >>

Arpi Mobilya

204980

ARPİ MOBİLYA'nın Uğrattığı Hayal Kırıklığı! hopidik  [27 Ağustos 2007, 09:00]
Güvenilir dürüst ve başarılı düşündüğümüz bu firma özellikle Ege bölge bayiliği yapan mağaza bizi inanılmaz hayal kırıklığına uğratmıştır. Teslim aldığımız malların tam olduğunu sorduğumuz ve evet yanıtını aldığımız halde malzemelerde eksiklikler çıkmıştır. Şehir dışına götürdüğümüz malları monte ettirmekte çok zorlandık. Gelen mobilyacı mağazanın vidalarının kullanılması gerektiğini, kendisi vida kullanırsa problem olacağını söyledi.

Aldığımız televizyon ünitesinin de, yatak odasının da vidaları içinden çıkmadı. Mağazayı aradığımızda önce yapılacak bir şey olmadığını, bizim hatamız olduğu yanıtını aldık. Israrcı aramalarımız sonucu malzemeyi otobüse vereceğini fakat masrafları bizim ödememiz gerektiğini söyledi. Zaten gittiğimiz yere direkt otobüs olmaması ve masrafların onlara ait olması gerektiğini söylememiz üzere eleman göndereceğini ama bu sefer onun masrafını karşılamamız gerektiğini söylediler.

Şikayet edeceğimizi söylediğimizde İzmir'de en yetkili mağaza biziz kimi kime şikayet edecekmişiz yanıtını aldık. Ama sayın mağaza yetkilileri sonunda kendi hataları olduğunu anlayarak eleman gönderdi. Hem de geliş masrafları karşılayarak, gidişi bizim karşılamamız koşuluyla. Ama yine de kimseye Arpi almasını tavsiye etmiyorum. Her şey malı satıncaya kadar olmaz. Bu olaylar esnasında yaşadığımız stresi anlatamam. Rengine ve tasarımına kanmayın, birçok markada aynı şeyler var. İyi hizmetse malı satıncaya kadar değil sonrasında da devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.%

Arkadaşına Gönder