296143 |
| ARPİ MOBİLYA İflas Etti, Ayıplı Mobilyalar Elde Kaldı
olumludüşünce
[10 Mayıs 2008, 09:00]
Arpi Mobilya'dan, 2006 Ağustos ayında, aldığımız oturma grubu ve servis sehpalarından aldığımız günden beri problem yaşamaktayız. Sehpamızın bir bacağı hala sakat, kullanmamaya özen gösteriyoruz.
Üçlü koltuk takımımızın birinin baş kısmının iki kademeli olarak yükselmesi gerekirken sadece tek kademede kalmakta. Bu nedenle firmaya tamire gitti. Bir ay sonra geldiğinde normal fonksiyonuyla sadece bir gün kullanabildik.
Tek koltukla bir ay kalınca bu haliyle kullanalım bari dedik. Geçen ay ise üçlü koltuğumuzun diğeri kırıldı. Aldığımız mağazaya şikayetimizi bildirdik. Bize bir ay sonra cevap için döneceklerini, Arpi Mobilya'nın iflas ettiği gibi bahaneler söylendi.
Ayrıca kardeşimin düğün mobilyasını da 2006 Kasım ayında Arpi Mobilya'nın güzelliğine inanarak aldık; yemek takımı çekmeceleri hala kullanılamamakta, şikayetimiz ise hiç kaile bile alınmamakta.
Aldığımız günden beri her aradığımızda geleceklerini söyleyerek bizi oyalıyorlar. Görünüş güzelliğiyle cezbedici Arpi Mobilya bizi hayal kırıklığına uğrattı.^^ |