ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aidata Bilgisayar Sistemleri

AIDATA Bilgisayarımda Arıza Üstüne Arıza! Hasanharun  [17 Mart 2008, 09:00]
Aidata yetkili satıcısından almış olduğum bilgisayarı zorlukla kurdum. Kurulum esnasında hoparlörlerin arızalı olduğu beyan edildi. Servis kasanında arızalı olduğunu söyleyerek değişim yapılmasını karar verdi. Bilgisayarımın merkeze gidişi o gidiş oldu.

Haftalar değil aylarca bekledik, internet bağlantısını kullanamadan aidat ödedik. En üst düzeydeki aidata yöneticisine kadar yaklaşık 35 telefon görüşmesini yapmamızın ardından bilgisayar geldi. Gelen bilgisayarın birçok eksik yine sayısını hatırlayamadığım birçok telefon görüşmesine istinaden birkaç parça daha geldi. Ancak en önemli bağlantı kablosu yine yoktu.

Bir kablo için yapacağım sayısız telefon görüşmesini düşünerek servisten ücret karşılığı kabloyu satın alsım. Yine de bilgisayarımdan memnun değilim. Bunun için tüketicinin dikkatine; Aidata bilgisayar alırken aman dikkat; hem paranızdan, hem sağlığınızdan oluyorsunuz. Haberiniz olsun.%

Arkadaşına Gönder

Aidata Bilgisayar Sistemleri
21.04.2008

Sayın Gençmehmetoğlu,

Bilgisayarınızla ilgili herhangi bir arıza durumunda 0212 444 02 57 numaralı Müşteri Hizmetleri departmanımızdan destek alabilirsiniz.

Tecpro Bilgi Teknolojileri
Müşteri Hizmetleri