04.09.2008
353593 numaralı şikayet hakkında,
Sayın Ulviye Emrem ile şikayeti hakkında 04.09.2008 tarihinde görüşülmüştür.
Ulviye Hanım mesajında belirtmiş olduğu ürünlerin içerikleri ve ürünlerimizle ilgili destek alabileceği Ürün Danışma Hattimiz hakkında bilgilendirilmiştir.
Temsilcimize, ürün şikayetleri hakkında ilgili birimlerimiz bilgilendirildiği iletilmiş, ayrıca iadeler ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi aktarılmıştır.
Ulviye Hanım'ın cari hesabında yapılan kontrolde, kredi kartı bilgilerinin 01.09.2008 tarihinde internet sitemizden iletildiği, otomatik odeme talimatı hakkındaki bilginin ise 02.09.2008 tarihlerinde kuruluşumuza aktarıldığı tespit edilmiştir.
Kuruluş uygulamalarımız gereği; otomatik odeme talimatı ya da kredi kartıyla ödeme yöntemini kullanan temsilcilerimiz, 150 YTL ve üzeri faturalarına 30 günlük vade kazanmaktadırlar. Temsilcimizin 223,93 YTL ve 231,14 YTL olmak üzere iki adet faturası bulunmaktadir. Kredi kartiyla ödeme yöntemini kullanması nedeniyle Ulviye Hanim'in iki faturasının da vade tarihlerinin henüz gelmediği, bu nedenle herhangi bir faiz bedelinin oluşmadığı bilgisi kendisiyle paylasılmıştır.
Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Avon Müşteri İletişim Merkezi