ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Tüy Dokucu Krem Tüyleri Almıyor ceyhannn  [04 Eylül 2008, 09:00]
Avon temsilcisiyim. Skin so soft tüy dökücü kremi berbat. Hiçbir işe yaramıyor. O kadar uğraştırmasına rağmen 10 dakika beklettim, hiç almadı tüyleri. Bunu iade etmek istiyorum. Ayrıca saç rimeli saça sürüldüğünde yağlı gibi gösteriyor.

Kalıntı bırakıyor ve beyazları tam kapatmıyor. Çok az bir bölgeye uyguluyorum, memnun değilim bu ürünü de iade etmek istiyorum. For away deodorant hiç kalıcı değil.

Bir saat bile kalmaz mı ya neden böylesiniz, neden böyle saçmalıyorsunuz şikayet olup ürünlerin iade edileceği aklınıza gelmiyor mu böyle daha mı çok kar edeceksiniz niye bizim insanımız hiç akıllı değil ayrıca otomatik ödeme talimatı verdim hesapta baya bir para var umarım fatura kadar ödenir anında mahkemeye başvururum bu ne ya pişman oldum.

Ve de kredi kartını kabul etmedi internetten girdim bilgileri o yüzden ödeme gecikti ne kadar faiz alacaklar bilmiyorum dün otomatik ödeme talimatı verdim hala ses yok ve de kampanya 9'dan sipariş vermiştim borcum olduğu için gönderilmedi ama siparişte görünmüyor.

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
04.09.2008

353593 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Ulviye Emrem ile şikayeti hakkında 04.09.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Ulviye Hanım mesajında belirtmiş olduğu ürünlerin içerikleri ve ürünlerimizle ilgili destek alabileceği Ürün Danışma Hattimiz hakkında bilgilendirilmiştir.

Temsilcimize, ürün şikayetleri hakkında ilgili birimlerimiz bilgilendirildiği iletilmiş, ayrıca iadeler ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi aktarılmıştır.

Ulviye Hanım'ın cari hesabında yapılan kontrolde, kredi kartı bilgilerinin 01.09.2008 tarihinde internet sitemizden iletildiği, otomatik odeme talimatı hakkındaki bilginin ise 02.09.2008 tarihlerinde kuruluşumuza aktarıldığı tespit edilmiştir.

Kuruluş uygulamalarımız gereği; otomatik odeme talimatı ya da kredi kartıyla ödeme yöntemini kullanan temsilcilerimiz, 150 YTL ve üzeri faturalarına 30 günlük vade kazanmaktadırlar. Temsilcimizin 223,93 YTL ve 231,14 YTL olmak üzere iki adet faturası bulunmaktadir. Kredi kartiyla ödeme yöntemini kullanması nedeniyle Ulviye Hanim'in iki faturasının da vade tarihlerinin henüz gelmediği, bu nedenle herhangi bir faiz bedelinin oluşmadığı bilgisi kendisiyle paylasılmıştır.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi