ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON'nun Kalitesi Düşük sibel444  [05 Eylül 2008, 09:00]
Avon kalitesi çok düşük ilk olarak takıda bende takıdan aldım taşları düştü 3 kere birle takmadım.2. Bir ruj aldım 2 kere sürdüm kuru çıktı satan temsilcisine söyledim yapabi1leceğim bir şey yok dedi ısrarla geri iade etmek istiyorum dememe rağmen almadı.

3. geçen katalogdan duş jeli alana elmalı sünger veriyordunuz jel geldi süngerler gelmedi mademki vermeyeceksiniz süngeri neden hediyesi olarak yanına koyuyorsunuz affedersiniz ama bizi aptal mı sanıyorsunuz.

Ne bu ya insanları kandırmaktan başka bir işiniz yok mu lütfen işinizi doğru düzgün yapın yazık değil mi o kadar para veriyoruz karşılığında çürük mal alıyoruz yakışmıyor.

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
05.09.2008

354604 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Sibel Memişoğlu ile şikayeti hakkında 05.09.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Ürünlerimizle ilgili yaşamış olduğu aksaklık nedeniyle müşterimizden özür dilenmiştir.

Sibel Hanım'a iade veya ürünün yenisiyle değişimini yapabileceği kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmiş olup ürünümüzü satın almış olduğu Satış Temsilcimiz ile irtibat kurması konusunda bilgi aktarılmıştır.

Müşterimizin mesajında yer alan Duş Jeli promosyonumuzla ilgili gerekli kontrollerin yapılabilmesi için müşterimizin ürünümüzü temin etmiş olduğu Satış Temsilcimizin, isim / soyisim bilgileri alınmıştır. Sibel Hanım'a Banyo Süngerli Duş Jeli promosyonumuzun 25 Temmuz 2008 - 22 Ağustos 2008 tarihleri arasında geçerli olduğu açıklanmıştır.

Satış Temsilcimizin, 29.08.2008 tarihli faturasında Sibel Hanım'ın siparişleri yer almaktadır. Siparişler kuruluşumuza 10. Kampanya döneminde ulaştığı tespit edilmiştir ve müşterimize Banyo Süngerli Duş Jeli promosyonumuz 10. kampanya dahilinde olmadığı bilgisi iletilmiştir.

Sibel Hanım'la yapılan telefon görüşmesi sırasında, Satış Temsilcimiz Duygu Hanım'da Sibel Hanım'ın yanında olduğu için temsilcimizle de telefonda görüşülmüştür.

Konuya yönelik Sibel Hanım ve Duygu Hanım'a detaylı bilgilendirme yapılmış olup, müşterimiz ve temsilcimiz konuyla ilgili aydınlatıldıkları için teşekkür etmişlerdir.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi