ANADOLU SİGORTA Bu Sana Hiç Yakışmıyor
ergincakan
[01 Eylül 2008, 09:00]
Senelerdir Anadolu Sağlıktan sigortalıyım. Belirli süre sonunda mevzuat gereği şirketin sigortalıya ömür boyu sigorta yenileme garantisi vermesi gerekiyor.
Haziran ayında eşimin ve kendimin poliçelerini yeniledim, acente ömür boyu yenileme hakkı kazandığımı, bölgeden gelecek onayı beklediklerini, bilgi vereceklerini söyledi.
Geçtiğimiz üç ay içinde defalarca yapılan görüşmeler sonunda bölgeden haber beklendiği dışında bilgi verilmedi. Bugün 29 Ağustos, telefonlara çıkanlar bilgileri olmadığını, haber vereceklerini söyleyerek oyalamaya devam ediyorlar. Sağlıktan öte bir şey yok, yapılanlar Anadolu Sigortaya hiç yakışmıyor.
03.09.2008
ergincakan
Anadolu Sigortadan aradılar ve acentenin yanlış bilgi verdiğini, henüz hak kazanamadığımı söylediler. Ben de yanlış bilgi vererek beni üç aydır oyalayan acente hakkında işlem yaptırmak üzere yazılı belge istedim. Bu görüşmeden bir saat kadar sonra tekrar aradılar ve hak kazandığımı söylediler. Öyle veya böyle ŞikayetVar.com sayesinde mağduriyetim giderildi.
İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar.
03.09.2008
Sayın ŞikayetVar Yetkilileri,
Söz konusu poliçe incelenerek, müşterimizin ömür boyu yenileme garantisine hak kazanmadığı sonucuna varılmıştır.
Sigortalımız aranarak ömür boyu yenileme garantisi hakkını kazanamama sebebi hakkında bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,