ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Sigorta

ANADOLU SİGORTA Poliçemin İptal Edilmesini İstiyorum fikret78  [06 Eylül 2008, 09:00]
Ankara Keçiören'de Garanti Bankasından Mortgage kredisi ile aldığım evimin Garanti Bankası (euroka sigorta) tarafından bütün sigorta işlemleri yapılıyor buna dask ta dahil.

Şimdi çok muhterem apartman yöneticim gitmiş Keçiören tapu müdürlüğünde binanın iskan problemini halledebilmek için Anadolu sigortadan benim aldığım daireye dask sigortasını mükerrer olarak 30 Temmuz 2008 tarihinde Keçiören'de ki herhangi acente'nizden yeniden yaptırmış.

Bende durumu anlatınca sigorta yaptırdığı acente'ye gitmiş acente poliçenin iptal edilemeyeceğini söylüyormuş ancak bölge müdürlüğü tarafından iptal edilebilir diyormuş. Bende günlerdir Ankara bölge müdürlüğüne ulaşamadım telefonlarıma ve maillerime cevap vermiyorlar.

Ayrıca bu acente'niz dask'ı mükerrer olarak neden yapıyor. Herhalde sigorta ile ilgili ortak bir sistem vardır. Sisteme girdiği takdirde ilgili dairenin veya kişinin adına sigorta olup olmadığını görebilir. Bir iş Bankası kuruluşu olarak bu acente'nizin yaptığını Anadolu sigortaya yakıştıramıyorum. Acentenizin de art niyetli olduğunu düşünüyorum .

Anadolu sigorta tarafından mükerrer poliçelenen "dask poliçe no": 20425734 Numaralı sigorta poliçesinin iptal edilmesini istiyorum.

Bu konuya hassasiyetle yaklaşacağınıza inanıyor ve gereğini bilgilerinize sunarım.

Arkadaşına Gönder

04.11.2008

Sayın ŞikayetVar Yetkilileri,

Müşterimizin poliçesi iptal edilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi
Acenteler ve Pazarlama Müdürlüğü

10.09.2008

Sayın ŞikayetVar Yetkilileri,

Müşterimizin şikayeti Şirketimizce değerlendirilmektedir.

Bilgileriniz rica olunur.

Saygılarımızla,