ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Sigorta

ANADOLU SİGORTA'nın Yapmadığı Kasko Ödemesi! hackett  [19 Eylül 2008, 09:00]
Kasko yaptırdığım aracımla kaza yaptıktan sonra şehirdeki tek Renault servisinin de Anadolu Sigorta ile anlaşması olmadığından hasarı cebimden karşılayıp ödemenin peşinde koşmak zorunda kaldım. Şu an bağlı bulunduğum Anadolu Sigorta Adana bölge müdürlüğü telefonlarından kimseye ulaşamıyorum.

Ben aracımı teslim aldığımdan ve fatura kesilip ödediğimden bu yana 20 gün geçmesine karşın ödeme konusundaki tek ilerleme eksper hazretlerinin raporunu daha 2 gün önce yazıp şirkete teslim etmiş olması. Burada kimsenin kimseye bir yaptırımı yok sanırım. Olan müşteriye oluyor. O kadar parayı nakit verebilecek durumda olsam zaten sittinsene sigortacıların yanına bile yaklaşmam.

Ödemeyi kredi kartı ile yaptım ve kasko yaptırmış olmanın ve ödemiş olmanın cezasını faizini ödeyerek çekmek durumundayım. Şu eksper hazretlerine ya da sigorta şirketlerine yaptırım uygulayabilen bir kuruluş var mı yoksa sigorta ödemesini aldıktan sonra kayıplara karışan sigorta şirketleri müşterileri hep aynı şekilde kandırmaya devam mı edecekler?

Ben ödemek zorunda olduğum faizi sigorta şirketinden ya da sorumsuz eksperden tahsil etmek istiyorum, kimsenin keyfi yüzünden o kadar faiz ödemeye niyetim yok. Ben ödemediğim faiz yüzünden hapse dahi girebiliyorum da işini yapması gerekenler yapmadığında neden bir yaptırımı olamıyor? Bu çivisi çıkmış düzeni kime, nereye şikayet edeyim şaşırdım. %

Arkadaşına Gönder

Anadolu Sigorta
25.09.2008

Sayın ŞikayetVar Yetkilileri,

Müşterimizin şikayetine ilişkin değerlendirme yapılarak söz konusu hasar ödemesi 19.09.2008 tarihine ödeme çıkarılmış ve müşterimiz tarafından 23.09.2008 tarihinde ödeme bankadan alınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,