ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Atlas Jet

ATLAS JET Tarafından Haksız Olarak Alınan Fark Bedeli! karasu_h  [11 Nisan 2008, 09:00]
7 Nisan 08.10 İzmir-İstanbul uçağı için 3 gün öncesinde internetten toplam 87 YTL'ye aldığım (vergiler ve hizmet bedeli dahil) 68c00c pnr numaralı bileti müşteri hizmetlerinin verdiği hatalı bilgi nedeniyle 60 YTL daha ödeyerek kullanabildim. Pazartesi sabah havaalanına giderken yoğun trafikten kaynaklı uçağa yetişemem riski oluştu. Ben de buna istinaden müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim.

Müşteri hizmetleri kalkışa 30 dakikadan az bir süre kaldığı taktirde alanda check-in yapılmadığını, bu durumda biletin iptal olacağını belirterek bileti açığa çıkarmama vesile oldu. 20 dakika kala alanda oldum ve hala check-in yapılabiliyordu ve ben 10 dakika önce 87 YTL olan biletimi 60 YTL fark ödeyerek tekrar alıp uçağa binebildim.

Müşteri hizmetlerinin verdiği bu bilgiye istinaden 10 dakika içinde 60 YTL ekstra ücret ödemenin akla mantığa sığar hiçbir yanı yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda *** bey adında bir temsilci verilen bilginin sözleşme maddesinde yer aldığını belirtiyor. Ama o maddenin hiçbir bölümünde 30 dakikadan az bir süre kala check-in yapılamayacağına dair madde yok. %

Arkadaşına Gönder