ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Smart Card Puanlarını Siliyor! dreamnatalie  [10 Haziran 2008, 09:00]
Geçen günlerde telefonumuza bir mesaj geldi, su zamana kadar puanlarınızı kullanın yoksa silinecek, çok puanım yok zaten ne alabilirim ki? Ben biriktirip iyi bir şey almayı düşünüyordum. Bir kaç gün içinde Shell bayisine gittik, oradaki görevli dedi ki, isterseniz tras promosyonumuzu alın isterseniz puan işleyelim. Öyle bir şey olabilir mi? İkisinden birini seçmek zorunda mıyım? Her neyse benim tıraş promosyonuna ihtiyacım olmadığı için puan yüklettim, yine de istediğim meblağa ulaşamadım. Şimdi baktım bütün puanlarım silinmiş.

Eğer faydalı çıkmayacaksam neden Shell alayım bir sürü hediye veren ve güzel kampanya yapan istasyonlar varken? Madem puan siliyorsunuz ben de o zaman puanlarımı biriktireceğim bir benzin markası seçerim. %

Arkadaşına Gönder

Shell
11.06.2008

Sayın Şener'in Şikayeti Hakkında;

Müşterimize Shell Club Smart Card detayları aktarıldı.Müşteri memnuniyeti sağlandı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,

10.06.2008 dreamnatalie Şikayet çözüldü, şirkete ilgisinden dolayı teşekkür ederim.