314674 |

| SHELL Promosyonları Kişiye mi Veriliyor?
DERVİŞEROL
[18 Haziran 2008, 09:00]
Kendime ait Lpg'li arabama sürekli Shell'den akaryakıt almaktayım. Kırşehir ilinde oturuyorum. Aylık olarak 300 YTL civarında bir akaryakıt almaktayım.
Kırşehir Shell'de akaryakıt alanlara promosyon olarak mendil, cam bezi ve kalem vermektedirler. Kendime ait Lpg'li arabama sürekli Shell'den akaryakıt almaktayım. Almış olduğum akaryakıtların pompa fişini ( aracımın plakasına göre kesilen fiş bunlar) atmıyorum, saklıyorum, gerektiğinde gösterebilirim.
Aracımın plakası 40 AN 794. Promosyon olarak verilen bu ürünleri almıyorduk. Birkaç sefer benzinlik çalışanından istedim. Fakat sipariş verildiğini, henüz ürünlerin gelmediğini söylüyorlar.
Ne zaman sorsam hep aynı şekilde cevap veriyorlar. Ben Kırşehir'e bulunan sürücü kurslarından birinin sahibini tanıyorum. Bu kişiyi ziyarete gittiğimde Shell tarafından paket içerisinde gönderilen bu hediyeleri gördüm ve dayanamayıp sordum.
“Abi bunları hangi benzinlik gönderdi” dedim. Kırşehir'de bir tane Shell bulunmakta, bu da biliniyor. Hediyelerin üzerinde Arif Başar ve Oğulları diye yazıyordu. Ben de buradan hep akaryakıt alıyordum. Çok hayal kırıklığına uğradım.
Dün gittim 20 YTL'lik akaryakıt aldım. Benzinlik görevlisine durumu anlattım. Bana çok sert şekilde cevap verdi, adeta yanlışlarının ortaya çıkmasından dolayı deliye döndü.
Müşteriye yapılmaması gereken saygısız davranışlarda bulundu. ^^ |