ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Kırıkkale Merkezdeki İstasyon Çalışanlarını Hizmet İçi Eğitime Tabi Tutmalı! sevinç75  [25 Haziran 2008, 09:00]
Shell Smart kartımda biriken puanları ne hikmetse Kırıkkale merkezdeki Shell istasyonları yetkilileri puanların nasıl benzine ya da kontöre çevrileceğini bilmediklerinden kullanamıyorum (Kırıkkale ve Öksüzali pompaları).

Üstelik Kırıkkale Üniversitesi kampüsünün hemen karşısındaki Shell istasyonu yetkilileri pişkin pişkin ''gel biliyorsan sen puanları aktar'' gibi laubalice ifadeler kullanmalarını da eğitilme ihtiyaçlarının ne kadar da gerekli olduğunu gösteriyor. %

Arkadaşına Gönder

Shell
25.06.2008

Sayın Sevinç'in Şikayeti Hakkında;

Müşterimize Club Smart Card puanlarını nasıl kullanabileceği hakkında bilgi verildi.İlgili istasyon personeli hakkında istasyon yetkilisi ve mıntıka müdürüne konu aktarıldı ve en kısa sürede personelin Shell Akademi bünyesinde eğitime alınacağını belirtildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,