ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

320141

SHELL Kampanyasında Kadın Sürücüler Önemsenmiyor! rumuz18588  [30 Haziran 2008, 11:19]
Daha önce de bir bayan sürücü olarak rahatsızlığımı dile getirdiğim tıraş seti kampanyasının yenisinde reklamı yapılmasa da bayan sürücülere şampuan seçeneği sunulmuş, çok da güzel olmuş. Ancak ben yine sadece 1 kez şampuan alabildim, sonra yine bir tanesi Ankara'da olmak üzere 4 ayrı benzin istasyonunda "şampuan kalmadı" denerek tıraş seti verildi.

Hatta Marmara Ereğlisi'ndeki Shell her ikisi de kalmadı deyip başından savdı (ki kampanya afişi de asılı idi). Dolayısıyla ben de sonra bir daha Shell'e girmedim. Setlerin 1 tanesini abime verdim, diğer ikisini değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?%

Arkadaşına Gönder

04.07.2008 rumuz18588 Shell Turcas sağolsun beni şikayetimin yayını ile aynı gün aradı ve kampanya detaylarını anlattı ve şampuan dağıtımı ile ilgili aksaklıklar olabildiğini söyledi, ayrıca bana kendiliğinden şampuan gönderme sözü verdi. Bugün kargodan bir paket geldi. İçerisinden 4 tane daha derby traş seti çıktı. Acaba bunu benle dalga geçmek için mi yaptılar, yoksa cinsiyet değiştirmemi mi bekliyorlar çok merak ediyorum.

Shell
30.06.2008

Sayın Ayan'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimize kampanya detayları hakkında bilgi verildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,