ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL'de Kampanyanın Afişi Var Kendisi Yok! haydogan  [28 Mayıs 2008, 09:00]
Birkaç gün önce Eskişehir Shell Delta Petrol'ün önünden geçerken Derby kampanyası ile ilgili büyük afişlerin asılı olduğunu gördüm. Yakıt ihtiyacım olduğunda da yakındaki istasyondan almayıp, kampanyaya katılım amacı ile yaklaşık 10 kilometre yol kat edip yukarıda belirtilen istasyona gittim.

Kampanya ile ilgili büyük afiş halen asılı idi. Hatta her pompanın yanında ve istasyonun değişik yerlerinde kampanya posterleri de vardı. Ben de bu afişlere güvenerek 100 YTL'lik yakıt (otogaz) istedim. Yakıt dolarken ödeme için içeriye girdim. Görevli bana stoklarının bittiğini söyledi. Ben de geri çıkıp yakıt alma işlemini 60 YTL'de durdurdum. Mademki kampanya stokunuz bitti afişler neden hala asılı durup tüketici yanıltılıyor? Shell gibi tüketici dostu olan bir firmaya tüketiciyi yanıltmak yakışmadı doğrusu.

Ödeme için içeri girip, puan veren Shell Smart kartımı görevliye verdim. Satılan gazın Shell Autogas olmasına rağmen görevli bana Shel Smart kartta kampanyanın bittiğini, artık otogaz alımlarında puan olmadığını belirtti. Shell firmasının web sayfasına baktığımda ise otogaz alımlarında puan verildiği belirtilmekte. Yanlışlığın Shell web sayfasında mı yoksa istasyonda mı olduğunu bilmiyorum.

Shell gibi ciddi firmaların bu konularda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. %

Arkadaşına Gönder

30.05.2008 haydogan İlginiz için teşekkür ederim. İstasyon size Cuma günü afişleri indirdiğini bildirmişti. Ben 24 Mayıs 2008 cumartesi günü alışveriş yaptım. Afişler hala asılı idi. Alışveriş fişim ve kredi kart ekstrem ile alışverişi ispatlayabilirim.

İlginiz için tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Shell
29.05.2008

Sayın Aydoğan'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimize kampanya detayları hakkında mail gönderildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,