ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL'de Dayak Yemeden Çıktım xegemen  [30 Temmuz 2008, 09:00]
Yaklaşık 10 yıldır, ailecek, yazları memleketimiz olan Ardahan'a gidip sonbaharda geri dönüyoruz. Doğu tarafında akaryakıt istasyonları marka olarak sınırlı olduğundan, yolumun üstündeki güvenilir marka olan son Shell'de depomu doldurmayı uygun buluyorum.

3-4 yıl önce yaşadığım saygısızlıktan dolayı o istasyona uğramayı bırakmıştım. Ancak geçen zaman zarfında değişikliğe uğrayacağını düşündüğümden tekrar tesisten akaryakıt almak istedim.

Tarih tekerrür ediyordu. İyi silinmeyen araç camını kendim silmek istedim. Çalışanlardan biri süngeri elimden kaparak, sinirli yüz ifadesi ve agresif ses tonuyla arka taraftaki oto yıkamaya çekmemi kaba bir dille söyledi. Sanki beni arka tarafta döveceklermişçesine...

Bir işletmenin zihniyeti hiç değişmez. Kaldı ki parası var diye böylesi adamlara Shell isim hakkı verilir mi, verilse de çalışanları bu kadar eğitimsiz bırakılır mı?^^

Arkadaşına Gönder

Shell
30.07.2008

Sayın Timur'un Şikayeti Hakkında;

Müşterimize belirttiği konu hakkında ilgili mıntıka müdürü ve istasyon yetkilisine bilgi verilerek, gerekli uyarıların yapılacağı aktarıldı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,