344351 |

| ATASAY Markası Kadar Büyük Bir Firmamı
Tİmurks
[16 Ağustos 2008, 09:00]
Kızım doğduğunda hediye edilen Atasay'dan uğurböcekli ve nazar boncuklu bebek bilekliği 9 ay boyunca kutuda durduktan sonra haziran ayı ilk haftasında kullandık.15 dakika sonra kopup bir boncuğu da düştü.
Ben de 6 Haziran tarihinde Atasay'ın Bursa zafer plaza mağazasına gidip ürünün tamir edilmesi için bilekliği teslim ettim. Beyefendi 10-15 gün içerisinde ürünün yapılarak tarafımıza teslim edileceğini belirtti ve bizi arayacaklarını söyledi. Biz de başladık beklemeye.
Aradan 1 ay geçtikten sonra mağazaya uğradım ve ürünü sorunca bana fabrikalarının taşınma sürecinde olduğunu bu nedenle gecikme yaşandığını anlattı ve bu tür gecikmelerin çok normal olduğunu, bir müşterilerinin 4 aydır bir yüzüğü beklediğini anlattı.
Tabi ki yapılan tamiratın garantili olduğu ve bir daha sorun çıkmaması için tamiratın uzun sürdüğünü vurguladı. Ben de beklemeye devam ettim. Aradan 10 gün daha geçince bu kez Atasay merkezi aradım kendileri bana verilen bilgilerin doğruluğunu söyleyip beklemeye devam etmemi rica ettiler. Tarih 13 Ağustosu gösterene dek bekledim ve sonunda olmamışsa bile bilekliği almak üzere mağazaya gittiğimde bana bilekliğin geldiğini ama bana telefonla ulaşamadıklarını söylediler.
telefonun hep açık ve ulaşılamasa bile telefon operatörüm arayanı bildiriyor. Her neyse, ürünü aldık mağaza görevlisi kendisi taktı kızımın koluna ve geldik evimize. Kızımı koltuğuna oturttuk ve 3 dakika sonra ürün yerdeydi. Boncuklarından biri de kayıp.
1 saatten fazla aradık ve eşim yutmuş olma ihtimaline karşı kızımın başında beklerken ben de bu yazıyı yazıyorum. Bakalım garantili tamirat yaptığını iddia eden firma bu durumu nasıl açıklayacak. Tabi daha önemli açıklama çocuk ürünlerinde bu kadar dayanıksız tasarım nasıl satılabiliyor. Bakalım Atasay markası kadar büyük bir firmamı ve sorunun arkasında duracaklar mı? |