ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aeg-Electrolux

AEG Televizyonum Ayda Bir Servise Gidiyor! ilker3384  [16 Temmuz 2008, 09:00]
26.02.2008 tarihinde aldığım 72 ekran AEG 29011 s televizyon ilk arızasını 10.05.2008'de yaptı. İkinci arıza 25.06.2008'de, üçüncü arızasını da 14.07.2008'de yaptı. Bu üç arıza da aynı arıza "TV'nin güç düğmesine basıyoruz ardından kumandadan açılması için bir kanala bastığımızda cik cik cik ses geliyor ve açılmıyor".

Servis fişlerinde q601 değiştirilerek sorun giderildi yazıyor. Bu üç arıza da aynı fakat servis ilk iki arıza aynı bu farklı diyor, sanırım değişim veya iade yapmamak için. Fakat sonuç olarak bu TV 1 ay içinde bir daha bozulacak ve farklı arızalar toplamının 4'ten fazla olması durumunda garanti belgesi madde 5-c'de yer alan "tüketici malın ücretsiz değişimini veya bedel iadesini talep edebilir" maddesi uyarınca bedel iadesi isteyeceğim.

Ayrıca servis malın değişimi diye bir şey yok diyor, yani garanti belgesindeki maddeleri hiçe sayıyor. Biz TV'nin içerisini değiştiririz diyor. Ben de bunu kabul etmeyerek bedel iadesini talep edeceğim. Bu markayı tercih ettiğim için çok pişman oldum. %

Arkadaşına Gönder