305664 |

| ARSTİL Teşhir Ürünü Gönderdi
fadiko
[30 Mayıs 2008, 09:00]
Evlilik arifesindeyim. Mobilyalarımı aldım. 2 farklı şirketten yemek odası, yatak odası, ve salon takımı aldım. 20 Mayıs için teslim istedim. Gıcır gıcır fabrikadan çıkan ürünler Mayıs'ın 20' sinde teslim edildi.
Oturma grubumu Arstil'den aldım. 1 haftasına kalmadan (27 Nisan gibi) koltuklar geldi. Ne güzel, hemen yolladılar dedim. Sonradan fark ettim ki koltuklar teşhir ürünü! Ayrıca odama da büyük geldi.
Mağazayı aradım. Yok teşhir değil, yok değiştirmeyiz dediler. Müşteri hizmetleriyle konuyu hallettik. İade ettim, yerine başka ürün aldım. Bu arada mağazadan bir torba laf yedim.
Yeni aldığım koltuk takımını 20 Mayıs'ta teslim istedim. 'Sizi mağdur etmeyiz' dediler. Ben de saf gibi inandım. Tam 2 haftadır mağazayı arıyorum ama adam gibi cevap vermiyorlar. 'satış temsilcilerimiz toplantıda, cenazeye gitti, öğle yemeğinde, biz size döneriz, ... . ' ve bir sürü bahane.
Dönen falan yok. Bugün artık ortalığı birbirine kattım. Aldığım cevap '9 ile 13 Haziran arası teslim edebiliriz hanımefendi'... Tam istediğim tarihin 1 ay sonrası.
Koç'a sesleniyorum: mağazalarınız kötü, oradakiler müşteri memnuniyeti odaklı çalışmıyor. Ürünü satarken en azından bana istediğim tarihte olamayacağını bildirmeleri gerekirdi. Ben ona göre almayı düşünürdüm. ^^ |