255277 |

| AMERICAN LIFE'tan Hayat Poliçesi Sorunu
acetrefli
[29 Ocak 2008, 09:00]
Mecidiyeköy şubenizden bir acenteniz 08.10.2007 tarihinde bizi ziyaret etti. Bu ziyaret sonucunda, hayat sigortası poliçesinin bize neler getirebileceğini çıkarmak için şirketimizden ayrıldı. Bu sırada bizden kredi kartı bilgilerimizi aldı.
Bu poliçenin bize ne gibi teminatlar sağlayacağını göstermek için almasının gerekli olduğunu söyledi. Biz de güvendik verdik. Bizden 09.10.2007 tarihinde 300,20 YTL para çekilmiş. Ama biz poliçeyi onaylamadık. Bize “size teminatlarınızı göstereceğim, eğer onaylamazsanız bu para size 3-4 iş günü içerisinde geri ödenir” dedi.
Bizi tekrar ziyaret etti. Teminatlarımızı gösterdi. Kabul etmedik. Bize bu bedel 3-4 iş günü değil 45 iş günü içinde ödenecek dedi. Fakat sonradan bizi telefonla arayarak size bu bedel ödenmeyecek, kanun değişmiş dedi. Bunun karşılığında size başka bir sigorta vereyim dedi.
Kabul etmedik. Böyle birisinden nasıl sigorta alabilirdik ki? Bugün itibari ile bize bir de ihbarname gelmiş. Sigortamız iptal olacakmış. Hem sigorta yaptırmış, hem iptal ettirmemiş.
Bize poliçe yapıldıysa bana niye hiçbir şey verilmedi? Poliçe numaramı müşteri hizmetlerinden öğrendim. Bu bedelin kredi kartıma geri aktarılmasını ve benimle yapılan tüm işlemlerin geri alınmasını istiyorum.^^ |