330676 |
| AMERICAN LIFE Birikimli Yatırım Hayat Poliçesi Feshindeki Mağduriyetim!
leon83
[19 Temmuz 2008, 09:00]
Ben şirketinize 14 Temmuz 2005'te üye oldum. Bu paketi satmak için bana gelen müşteri temsilciniz bana 3 sene sonunda isterseniz sözleşmeyi feshedip de paranızın % 25 kesintiyle alacağımızı bildirmişti.
Oysa benim yaptığım telefon görüşmesinde hiç de öyle olmadığını ve kesintinin % 60 civarlarında olduğunu gördüm. Kısacası 3 sene boyunca yatırdığım 5.940 liranın 1.440'ını sağlık için ayırmışlar, geri kalan ve birikime ayrılan bölüm 4500 lira. Bu 4.500 liralık birikim için firmadan ayrılmak istediğimi dile getiriyorum ve bana söyledikleri şey alacağınız meblağ 2.122 YTL.
Tamam her şey güzel, kesinti olarak ise % 15 stopaj % 25 şirket payı ayrıca bu para üzerinden hazinenin aldığı bir meblağ var deniliyor. Peki bunları da düştük, bu 4.500 YTL lira 3 sene boyunca sizin de belirttiğiniz birikim ve yatırım bölümü hiç mi kazandığı para yok? Bu 4.500 lira sene boşuna mı yattı? Bana bunun cevabını verecek bir yetkili arıyorum.
21.07.2008 tarihi ile elimdeki bildirilen belgelerle mahkemeye müracaat edeceğim. Herkesin bu konuda sessiz kalması çok yanlış. Başta ürün satılana kadar her şey çok iyi fakat üründen geri tenkin edilmek istendiğinde neden böyle bir yola başvuruluyor? Artı bu sözleşmede yazan bir madde de değil bu kadar kesinti olması.
Gerekli açıklamayı bekliyorum şirket yetkililerinden. Özel bir şirket olarak şirketçe ve bireysel olarak mahkemeye başvurup bu hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Böyle mağdur olan insan sayısı çok fazla. Bunu da internette yeteri kadar gördük ve müşteri temsilcileriniz sadece tatlı dille bu işi kapatmak için uğraşıyorlar.
Dilekçe, dilekçe; bu iş dilekçeliğin ötesinde araştırılması gereken bir şey. Şu saatten sonra American Life'a olan tüm güvenim bitmiş ve etrafımdaki tüm insanlarında şirketten uzaklaşmasını ve herkesin durumun farkında olmasından ötürü şikayet ve dava üstüne dava geleceğini bildiririm. Bu konu hakkında cevap bekliyorum yetkililerden. Poliçe no 33059308 % |