206556 |
| ISUZU Aldık, Rampalarda Stop Ettik!
musaakcelik
[30 Ağustos 2007, 08:26]
Ankara Neziroğlu Isuzu Plaza'dan 2005 model sıfır Isuzu çift kabin 3 yıl garantili açık kasa kamyonet aldım. Arabayı Erzurum'da kullanıyorum. Arabayı aldığımdan beri dik rampalarda birden kendiliğinden stop ediyor.
Özellikle kış aylarında Erzurum Sönmezler Isuzu Plaza'ya defalarca götürdüğüm halde sorunu çözemediler. Her seferinde arabayı bilgisayara bağlayıp bir sorun olmadığını söylediler.
Her gittiğimde mazot pompasını da kontrol etmelerini istediğim halde bilgisayarda arıza görünmeden sökemeyeceklerini söylediler. Oysa fabrikasyon bir hata olduğunu düşündüğüm arıza hala devam ediyor.
Bugün arabayı Trabzon'da Isuzu servise bıraktım. Servis bana pompayı söküp bakacaklarını, eğer mazottan kaynaklanan bir arıza ise bir milyar gibi bir rakama yapacaklarını, başka bir sebepten kaynaklanıyorsa garantiden yapılacağını söyledi.
Arabam birkaç gün serviste kalacakmış. Şimdi soruyorum: Erzurum servisine defalarca gösterdiğim halde nasıl olurda sorunu bulamazlar? Bilgisayar göstermezse arabada arıza yok mu demek oluyor?
Erzurum servisinin sökemediği pompayı Trabzon servisi nasıl sökebiliyor? Aldığımdan beri var olan 2 yıllık arızayı şimdi aldığım mazottan kaynaklandığını söyleyerek üzerime yıkmaları ne kadar mantıklı?
Ayrıca defalarca Isuzu müşteri servisini arayıp derdimi anlattığım halde hala müşteri hizmetleri bana dönüp derdimi çözecek. Bu müşteri hizmetleri ne işe yarıyor?
İki yıl önce aldığım ve o günden beri var olan bu arızanın çözümünü Isuzu yetkililerinin takdirine sunuyorum.^^ |