ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Isuzu

ISUZU Dmax Aracım Tamir Edilemiyor çetinsancak  [16 Kasım 2007, 09:00]
Isuzu d max aracım var. Geçen ay yetkili serviste 80 bin km bakımını yaptıktan sonra aracımın çekişinin azaldığını gördüm. Tekrar servise gittim. Aracın baskı balatasının arızalı olduğunu, yani zamanının geldiğini, değişmesi gerektiğini söylediler. Mecbur değiştirdik.

700 YTL çıvarında çıkan masrafı da ödedikten sonra ki bu bir tam günümü aldı, yola tekrar çıktık. Arabamda bir değişme olmadığını gördüm ama aynı servise gitmektense daha iyi olduğunu araştırmam sonucunda öğrendiğim bir başka yetkili Isuzu servisine gittim.

İşte bütün olay da oradan sonra gerçekleşmeye başladı. 15.10.2007 de servise bıraktığım aracımın 4 -5 gün sonunda turbosunun arızalı olduğu ortaya çıktı. Parçanın en kısa süre içerisinde temin edileceği ve takılacağı tarafıma bildirildi.

Ayın 10 unda gelen turbo aracıma takıldı ama gene bir sonuç vermedi. Simdi enjektörlerde sorun olduğu söylendi. Enjektör bekliyorum ve hala arabasızım.^^

Arkadaşına Gönder

28.11.2007 çetinsancak sikayetim sonunda cozuldu
anadolu ısuzu calısanlarından sayın ali basaga nın gayretlerıyle ve benım engın sabrımla bırlıkte
aracımın hem turbosu hem de enjektorlerı garantı kapsamında degıstırıldı. sonuc olarak aracım eskı performansına kavustu

herkese tesekkur ederım

cetın sancak