ŞikayetVar

Şifre:
Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar

Anadolu Elektronik

ANADOLU ELEKTRONİK Televizyonumda Oluşan Gölgeyi Gidermiyor! solitary  [11 Nisan 2007, 09:00]
16 Şubat 2007'de Cevahir alışveriş merkezinde bulunan EP Center'dan bir adet ws32z419pq model slim fit samsung televizyonu teşhir ürünü olarak aldım. Televizyonun tesliminden sonraki 1 hafta içerisinde farkettim ki ekranın sağ kısmında bir nevi gölge var. Gölge; görüntü tamamen tek ve açık bir renkken belli oluyor ve televizyon 1–1,5 saat çalıştıktan sonra ortaya çıkıyor. Yetkili servis Ve-Be Elektronik'i arayıp durumu izah ettim ve kendileri 2 gün gecikmeli de olsa gelip baktılar.

Manyetik alan olabilir veya bu tur televizyonların tarama (100 hz) hızının çok fazla olmasından dolayı bu şekilde bir şeyin normal olacağını söyleyip gittiler. Takdir edersiniz ki televizyonun ömrü vefa ettiği müddetçe orada kocaman bir gölgeyle izlemek kabul edilemezdi. Bunun üzerine EP Center'dan kahverengi eşya satısında yetkili bir isim (Nihat bey) ile görüştüm, durumu kendilerine anlattım. O zamana kadar henüz 1 ay dolmamıştı. Ve ben üründen memnuniyetsizliğimden dolayı değiştirilmesinin mümkün olup olmadığını sorduğumda, söz konusu ürünün teşhir olması ve ellerinde aynısından başka bir ürünün kalmadığını velev ki ellerinde ürün olsa bile servis raporu olmaksızın bunu yapamayacağını söyleyip, kendisinin referans verdiği Şimşek Elektronik ile görüşmemi, bu servisin vereceği rapor doğrultusunda durumu değerlendirebileceğini bildirdi.

Şimşek Elektronik'i arayıp durumu telefonda izah ettim ve televizyona bakmalarını istirham ettim. İşlerinin yoğunluğundan olsa gerek 4–5 gün gelemediler ve en nihayetinden EP Center'dan Nihat beyi araya koydum ve Şimşek Elektronik gelip ürüne baktı. Şimşek Elektronik'ten Kenan bey geldiğinde ben o gün televizyonu henüz açmıştım ve şikayetçi olduğum o gölgenin ısındıktan sonra ortaya çıktığını bilmiyordum, tespit edememiştim. Haliyle Kenan bey o aksam bir şey göremedi ve raporuna da haliyle bir şey yazamadı.

Gölgenin ısındıktan sonra çıktığını takip eden günlerde tespit edip tekrar Şimşek Elektronik'i aradım ve bu durumda televizyonu servise alacaklarını söylediler. Memnuniyetle karşıladım ancak gelin görün ki (abartmıyorum) 12 günü geçti, her aradığımda o akşam televizyonu almaya geleceklerini söylüyorlar (yetkili Adem bey), halen gelen yok.

TV'de diğer bir şikayetim; görüntü TV'ye göre sağa kaymış. Bu bazen alt yazıların ilk harfinin veya kanal logolarının (logosu solda olan kanallarda) bir kısminin görünmemesiyle fark ediliyor. Müşteri olarak ricam Anadolu Elektronik'in en kısa zamanda bu durumu telafi etmesidir.%

Arkadaşına Gönder

16.04.2007 solitary Anadolu Elektronik'in ana servisi geldi aldı ve ertesi gunu gonderdi. herseyini değiştirdiklerini (arka kapak hariç; o da seri numarasından dolayı) söylediler. hafta sonu izledim, şimdilik bir sorun yok. çok teşekkürler sikayetvar.com.
çok teşekkürler Anadolu Elektronik.