303891 |
| ANADOLU ELEKTRONİK'in Mağduriyet Yaratan Bürokrasisi!
atirtir
[27 Mayıs 2008, 09:00]
Efendim sitenize bundan bir ay kadar önce Arçelik televizyon ile ilgili bir şikâyet yazmıştım. Bunun üzerine sağ olsun firma yetkilileri beni bizzat arayarak yardım ettiler. Ben o arada bir televizyon almak istedim.
Hemen yanımdaki Teknosa'ya giderek bir samsung 117 ekran LCD televizyon ve ev sinema sistemi aldım. Fakat 2. gün ekranda özellikle koyu renklerde ekranda daha belirgin olan bir dalgalanma fark ettim. Bazı işlemler ve girişimlerim sonucunda değişim için Anadolu Elektronik'ten Teknosa'ya yazı gönderildiği ifade edildi. Fakat hala yazının Teknosa'ya ulaşmadığı ve bana yazı geldiğinde değişim yapılacağı söylendi.
Benim burada en çok şikâyetçi olduğum konu; televizyonu alalı 3 haftayı geçti, işlemlerimiz devam ediyor, her iki firmada çalışmak ve müşteri memnuniyetin için bir sistem kurmuş, fakat çalışanlar müşteriyi memnun etmek için değil de sistemi memnun etmek için çalışıyorlar.
Bu arada müşteriye sıra gelmiyor. Maşallah bürokrasileri Ankara'yı aratmıyor. Bu arada Ankara'dan sipariş edilen ev sinema sistemini 11 gün sonra Teknosa'dan gidip alabildim (2 işgününde gelir denmişti). Meğerse kargo şirketi beni evde bulamıyormuş. Memlekette her yerden istenen telefon numaralarının tuşlarına bir şey olmuş galiba. Biz eski televizyonumuza seyretmeye devam ediyoruz. % |