ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Elektronik

ANADOLU ELEKTRONİK Hasarlı LCD Televizyon Konusunda Sorumluluk Almıyor! sindemsin  [29 Mayıs 2008, 09:00]
1 ay kadar önce bir kampanya kapsamında Ne-Pa İletişim ve Görüntü Sistemleri firmasından 46" samsung LCD TV aldım. Eve teslim edildiğinde, yetkili servisi çağırdım ve kurulum talep ettim. Servis ürünü kutusundan çıkardığında LCD'nin siyah çerçevesinin sağ alt kısmında iki adet gri nokta fark ettik. Baktığımızda siyah çerçevenin bu noktalardan zarar gördüğünü anladık.

Bir gün sonra yetkili servisin tutanağını ürünü satan Ne-Pa İletişim'e faksladım. İlgileneceklerini, kampanya kapsamında birkaç hatalı ürün çıktığını, fabrikayla görüşeceklerini belirttiler. Sonrasında ben aramazsam arayan olmadı.

Anadolu Elektronik'in internet sitesinden şikâyet formu yazdım ve gönderdim. Nezaketen bile geri dönen olmadı. Sanki "kampanyadan ucuz ürün almışsınız, susun da oturun" demeye getiriyorlar. Böyle büyük kuruluşların sattıkları ürünlere bu kadar ilgisiz kalması ve satış kadar önemli olan, müşteri memnuniyetinin ana göstergesi satış sonrası destek bölümlerinin bu kadar acınacak vaziyette olması düşündürücü. Anadolu Elektronik'e ve ürünlerine güvenmekle hata ettiğimi anlıyorum. %

Arkadaşına Gönder