ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Elektronik

ANADOLU ELEKTRONİK'ten Arızaya Doymayan Samsung Televizyon ecingi  [01 Ağustos 2008, 09:00]
Lcd televizyonumun garantisi 23.10.2007'de açıldı. Satın almamın ardından 20.01.2008'de tv'nin istem dışı kapanması nedeniyle yetkili servis Meta'ya ürünümü teslim ettim.

Bir haftalık bekleyişin ardından üründe hata olmadığı, cihazın resetlendiği belirtildi. Sıkıntının sürmesi nedeniyle 04.02.2008'de bir kez daha servisi çağırdım. Ürün tekrar servis tarafından alındı.

Aradan geçen 3-4 günlük sürenin ardından servise haber vermeksizin gittim. Serviste ürünün şikayet ettiğim opsiyonunun test edilmediğini gördüm. Uyardığımda, sırayla testleri yaptıklarını, önümüzdeki günlerde benim belirttiğim opsiyonları da kontrol edeceklerini söylediler. Hâlbuki beni arayarak cihazda sorun olmadığını söylemişlerdi.

Anadolu Elektronik'i arayarak farklı bir servisten hizmet almak istediğimi belirttim. 21.04.2008'de Mest Elektronik firması tv'mi servisine götürdü. Aradan geçen birkaç gün sonrasında cihazda arıza görülmediği belirtildi. Fakat klasik olarak problem sürüyordu.

27.05.2008'de bir kez daha aynı servisi çağırdım. Problemin devam ettiğini belirttim. Bunun yanı sıra cihazda normalin dışında bir ses olduğunu da belirttim. Kendileri de bunu onayladılar.

Yaklaşık 10 günlük bir bekleyişin ardından önce sorun bulunmadığı tarafıma iletildi. Bunun hemen bir gün sonrasında cihazdaki sorunu tespit ettiklerini belirterek, main board ve besleme board'unun değişmesi gerektiğini tarafıma ilettiler.

10 günün üzerinde bir sürenin ardından parçalar değiştirildi. 4 kez servise giden ürünüm çiziklerle doluydu. Hassas bir ürün olduğuna inandığım bu lcd tv'me en azından ulaştım derken, ses sorunun devam ettiğinin tespit ettim. Özellikle akşamları yayın sesini bastırıyordu.

Anadolu Elektronik'ten yetkiliye ulaşarak durumu anlattım. Bunun üzerine uzman bir ekip göndereceklerini ilettiler. 3 günlük bekleyişin ardından uzman ekip olarak bir başka yetkili servis, Ekmen geldi.

Yaptıkları testte sesin normalin üzerinde olduğunu onayladılar. Tv'yi servise almaları gerektiğini, besleme board hatası olduğunu ilettiler. Tv'yi vermeyeceğimi, yetkilinin bana ilettiği kadarıyla, anormal bir ses tespit edilmesi halinde değişileceğini yetkiliye bildirdim.

Onlar da durumu Anadolu Elektronik'e ileteceklerini söylediler. Sonuç olarak yetkili, şu an ürünün servise gitmesi gerektiğini tarafıma ileterek sözünü tutmamış oluyor. Ben hakkım dışında bir ürün talebinde değilim. ^^

Arkadaşına Gönder