303569 |

| AKMAN REKLAM'ın Diamon Club Üyeliğini İstemiyorum
mavismavis
[27 Mayıs 2008, 09:00]
3-4 ay önce,Akman Reklam bana Diamon Club üyeliği sattı.700 YTL ödeyerek, üye oldum. Üye olurken bana Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir ve Bolu'daki otellerinde, 16 gün sadece oda, 4 gün herşey dahil konaklama imkanı sunacaklarını söylediler. Bir de sözleşme imzaladık.
Bununla birlikte, brunch ve akşam yemeği kartları hediye ettiler.Yemeklerden bazılarını kullandım. Ancak otel rezervasyonu yaptırmak istediğimde, yapmadılar. Dolandırıldığımı anlayınca, bestekar sokaktaki yerlerine gittim. Benim gibi parasını almak isteyen 3 kişi daha vardı. Bir aksilik olduğunu, paramı 1 hafta içinde, kartıma iade edeceklerini söylediler.Ses seda yok.telefonlarla ulaşmak imkansız. Net bir bilgi almak imkansız.
Ayrıca, bu sitede bir araştırma yaptım.Ramada IOtel'in kartlardan kafasına göre para çektiği şikayetlerini de okudum. 2-3 ay kadar önce,Ramada Otel'den bir mesaj gelmişti. "300 YTL'lik Ramada Vıp üyeliğini istemiyorsanız, hayır yazıp bu mesajı cevaplayın" diyordu. Mesaja cevap yazmak yerine, hemen aradım. Bu ne saçma mesaj "Bu üyeliği istiyorsanız, evet yazıp yollayın" demeniz lazım dedim.
Sadece bir araştırma yaptıklarını, mesaja cevap yazmasak da, üye yapmayacaklarını söylemişlerdi. Ben de sakın beni üye yapmayın deyip, kapatmıştım. Burada bazı şikayetler gördüm.Mesaja hayır diye cevap yazmayanların, kredi kartlarından 300 YTL çekmişler.
Ben şimdi kredi kartımı iptal ettim. Gereken yerlere tüm bu şikayetlerimi ileteceğim.700 YTL'yi ödememeye devam ederlerse de dava açacağım.Maddi zararlarının yanında, can sıkıntısı yapıp, manevi zarar da veriyorlar.& |