ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alarko Carrier

ALARKO Kombimin Rahatsızlık Veren Sesi! makgun08  [16 Şubat 2008, 09:00]
Yaklaşık iki yıllık olan Alarko kombi, en kısık seviyede çalışırken özellikle geceleri (otomatik ateşleme) 2 dakikada bir olan yakma esnasında çıkan ses inanılmaz fazla. Geceleri sessizlikte bu ses çok daha rahatsız edici oluyor; yatılan yerden çok uzaktan ve kapalı yerde durmasına rağmen.

Ayrıca bu bence gereksiz bir durum su ısı sıcaklığına bakmadan hep periyodik yakıp söndürüyor. Yaktığı süre de 5-10 saniye bir zaman. Daha yüksek ısı seviyelerinde daha uzun sürede yakma yaptığı için bu ses sık duyulmadığından pek fark edilmiyor ama bu seferde gereğinden çok doğalgaz harcamış oluyoruz boş yere.

Bunun için servisi ile konuştum, bu ses "normalmiş" dediler ama değil. Başka bir yerli ve daha ucuz bir kombi kullandım 4 sene, bu ses çok çok az idi. Bir ateşleme yapmak için bu kadar gürültü çıkartılır mi bilmiyorum. Normalde eski kombide en fazla 80-160 olan harcamam garantili 200 YTL'nin üstüne çıktı. Hiç memnun değilim ama kiracı olduğumdan yapılacak bir şey de yok. %

Arkadaşına Gönder

Alarko Carrier
21.03.2008

Müşterimiz Mustafa Akgün'ün Şikayetvar.Com aracılığıla tarafımıza iletmiş olduğu başvurusu, Alarko Carrier Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü ve Alarko Carrier yetkili servisi Özak tarafından değerlendirilmiştir. Kombiden geldiği belirtilen sesin, kombi parçalrındna bir olan gaz valfinin açma kapama sesi, ünün normal çalışma sesi olduğu belirtilerek, üründe herhangi bir problem olmadığı iletilmiştir.