ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alarko Carrier

ALARKO'dan Kullanım Kılavuzu Bilgi Eksikliği erhancelik35  [08 Ağustos 2008, 09:00]
Alarko Flair 18000 klimanın kumandasındaki blow tuşunun doğru kullanımı ile ilgili Alarko müşteri hizmetlerine mail attım. Gelen cevapta şöyle deniyor.

Sayın Erhan bey,
Soğutma ve nem alma modunda kullanılır. Cihaz kapatıldıktan sonra blow tuşuna basılırsa iç ünite fanı 3 dakika çok düşük hızda çalışır ve batarya kurulur.

Saygılarımızla
Alarko carrier müşteri danışma hattı

Denileni yaptım. Cihazı kapattım. Blow tuşuna bastım. Ancak cihazı kapattığım için blow tuşuna bassam da cihazı kapattığım için kumandadan açmadan hiç bir tuş sinyal göndermiyor. Ne olur basamak basamak şu blow tuşununun doğru kullanımını anlatın. Kılavuzdan matbu cevap yazmayın.^^

Arkadaşına Gönder

Alarko Carrier
18.08.2008

Şikayetvar.com aracılığıyla tarafımıza başvuran müşterimiz Erhan Çelik ile irtibata geçilerek kullanmış olduğu Flair klimasının kumandasında bulunan blow tuşuyla ilgili kendisine teknik açıklama yapılmıştır.

Konuyu bilgilerinize sunarken, 54 yıl önce faaliyetine “Hizmette ve Üretimde kalite” sloganıyla başlamış ve her yıl 100.000 üzerinde yeni müşteriye hizmet vermekte olan bir firma olarak, bu gün geldiğimiz noktada da aynı duyarlılıkla “Müşteri Memnuniyeti“ni temin ve sürdürme kararlılığı içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Alarko Carrier personelinin yetki ve bilgisi dahilindeki her konuda, bilgi ve destek sunmaya daima hazır olduğunu bildirir işlerinizde başarılar dileriz.

14.08.2008 erhancelik35 Alarko Müşteri hizmetlerinden aradılar. Blow tuşunun kullanımı ile ilgili ancak anladığın kılavu ingilizceden direk çevirmişler. Cihazı kullanarak test etmemişler. Kılavuzda 3 Dak daha cihaz çalışır deniyor ancak pratikte 10 dak çalışıyor.