ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alarko Carrier

CARRIER Klimanın Çalıştığı Yerde Durulmuyor GBOZAN  [18 Ağustos 2008, 09:00]
Geçen yıl bu zamanlar Carrier klima satan Pendik - Kutup Ltd'den 12. 000 ve 24. 000 btu olmak üzere iki adet klima satın aldım. Klimaların performansı veya hizmet kalitesi olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım, bu konularda memnunum.

Özellikle salondaki 24.000 Btu'luk klima çalıştığı zaman minimum ayarda ve yatay kanalını en az etki edecek şekilde ayarlasam da salonda oturmamız mümkün olmuyor.

Bu sıcaklarda çalıştıramayacaksam klimanın ne anlamı var? Klimanın yatay kanal sayısı orijinalinde tek kanat ve bu yeterli değil. Yetkili kişilere (Kutup) sorun yaşadığımı ve çözüm üretebilme ihtimallerini sordum. Montaj sıkıntısı olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler.

Müşterisine duyarlı gerçek yetkililerden çözüm bekliyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Alarko Carrier
26.08.2008

Müşterimiz Gürol BOZAN’ın Carrier 53 HNR 024 klimasına ilişkin yaşadığı problemleri içeren başvurusu Alarko Carrier tarafından değerlendirilmiştir. Müşterimiz Gürol Bozan ile irtibata geçilmiş ve yetkili servis Kutup Ticaret, müşterimize hizmet vermek üzere görevlendirilmiştir.
Servis hizmeti sonrası, müşterimizin kullanmış olduğu ürünün ses seviyesi azaltılmıştır. Müşterimiz, kullandığı ürüne ilişkin şu an herhangi bir problem yaşamamaktadır.

Konuyu bilgilerinize sunarken, 54 yıl önce faaliyetine “Hizmette ve Üretimde kalite” sloganıyla başlamış ve her yıl 100.000 üzerinde yeni müşteriye hizmet vermekte olan bir firma olarak, bu gün geldiğimiz noktada da aynı duyarlılıkla “Müşteri Memnuniyeti“ni temin ve sürdürme kararlılığı içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Alarko Carrier personelinin yetki ve bilgisi dahilindeki her konuda, bilgi ve destek sunmaya daima hazır olduğunu bildirir işlerinizde başarılar dileriz.