ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Bank

ANADOLU BANK Eşime Kartımı Teslim Etmemekte Israrlı özoğlu  [31 Ocak 2008, 09:34]
Aralık ayında Anadolubank'tan kredi kartı almak için başvuru yaptım. Ve başvurumun teyidi için, beni aradılar ve gereken bilgilerimi verdim. Ve müşteri hizmetleri'ne gerek işimden dolayı gerekse almak istediğim şubeden ulaşım sorunum olduğundan dolayı kartımı alamayacağımı ve eşime ya da çocuğuma teslim edilmesini istedim.

Benimle irtibata gecen müşteri hizmetleri personeli “kartınız eşinize ya da çocuğunuza teslim edilir” şeklinde bana beyan etti. Kartım onaylandığı takdirde eşime ya da çocuğuma teslimat yapılmadı. Bana siz alamadığınızda eşinize ya da yakınınıza teslimat yapılır deyip de yardımcı olmayan bir banka görmedim.

Bu kartımın acilen eşime ya da çocuğuma teslim edilmesini istiyorum. Yanlış bilgi verip de insanları böyle mağdur etmeye hakkınız yok. Böyle sorumsuzluk olmaz. Ya kartımı teslim edin ya da iptal edin. Acilen bu sorunumu çözüp, bu kartımı bana ulaştırın. *~*

Arkadaşına Gönder

Anadolu Bank
31.01.2008

Sayın DURSUN ÖZOĞLU' nun talebi değerlendirilmek üzere ilgili birimlerimize iletilmiş olup, konu hakkında müşterimize yazılı bilgi verilmiştir.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.anadolubank.com.tr internet sitemize ya da 444 555 0 numaralı Müşteri Hizmetleri telefonumuza iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

ANADOLUBANK A.Ş